RECHARGE – Újratöltés

Az önirányítás és önszervezés manapság a legfontosabb ún. meta-kompetenciák egyike mind a munka világában, mind pedig a privát életben.

„Még azokból a kövekből is tudsz valami szépet építeni, amelyek az utadban álltak.” J. W. Goethe

A képzés célja

Szakmai és személyes céljaid és utad újragondolásához és felfrissítéséhez kínálom ezt a kétnapos programot, amelyben az erőforrás-orientált tranzakcióanalízis (TA) hozzáállását találkoztathatod az idegtudományok újabb eredményeire épülő módszertanokkal, mint az érzelmi-tapasztalati memória mozgósítása (Kulh), az affektív értékelés és testi jelzések módszere (Storch & Karuse), vagy a motívumok és cselekvések ún. Rubicon-folyamata (Heckhausen, Gollwitzer).

Megközelítés és módszertan

Fontos ugyanakkor, hogy a műhely során nem az elméletek megismerésén és elsajátításán van a hangsúly, hanem az azokra épülő módszerek gyakorlati alkalmazásán, a saját élményen, ezért olyan jelentkezőket várok, akik szívesen kipróbálják ezeket, és készek tapasztalataik megosztására.

A workshopon lehetőséged lesz olyan szakmai és személyes fejlődési perspektívák azonosítására és kidolgozására, amelyek összhangban vannak a személyes kvalitásaiddal és fejlődési vágyaiddal, de eddig nem kaptak elegendő teret az életedben és a munkádban, és a közelmúlt történései alapján szükségét érzed az  újragondolásnak.

Akkor is szeretettel várlak a programon, ha egyszerűen szakmai feltöltődést keresel és erőforrásokat gyűjtenél az újrakezdéshez vagy a folytatáshoz.

Mit kapsz, ha eljössz erre a két napra?

 • Meghatározod, hogy mi az, ami különösen fontos a számodra a jelenlegi szakmai vagy személyes élethelyzetedben.
 • Megtapasztalod az önmagaddal és másokkal való bánásmód egy új, erőforrás-orientált módját.
 • Megtanulod felfedezni saját meglévő erősségeidet és lehetőségeidet, megbecsülni és szisztematikusan használni azokat.
 • Bővíted döntési lehetőségeidet és cselekvési repertoárodat.
 • Elsajátítasz egy erőforrás-központú és élvezetes önmenedzselési folyamatot.

 

Program

 • Saját témám tisztázása. Hogyan tudom a fontos és kevésbé fontos témáimat megkülönböztetni? Hogyan tudok egy számomra fontos témát megragadni?
 • A kívánságtól a mottó-célig. Hogyan lesz egy kívánságból egy egész lényemet megmozgató cél?
 • A mottó célomtól a saját erőforrásokig. Mitől fog egy cél ösztönzőleg hatni? Hogyan tudok azzal kapcsolatban maradni? Mitől mozgósítja egy cél az erőforrásaimat?
 • Célirányos cselekvés az erőforrásaim birtokában. Milyen típusú erőforrások segítenek egy cél realizálásában? Hol vannak a fő akadályok?
 • Integráció, transzfer, zárás. Mit tehetek annak érdekében, hogy a szándéktól eljussak a megvalósításig? Milyen eszközökkel biztosíthatom a gyakorlati megvalósítást?

A műhely kétnapos kontakt program, mindkét napon 9-17 óráig tart. Jelentkezni a honlapon lehet a jelentkezési űrlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével. A részvételi díj a kétnapos programra 118.000,- forint + áfa. Korlátozott számban áfa mentes számlát is tudunk kiállítani, igény esetén ezt kérem jelezni. A programon való részvételnek nem előfeltétele a tranzakcióanalitikus fogalmakban való jártasság.

 

A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki az űrlapot vagy hívj a +36-20-368-7628 telefonszámon.

A jelentkezés a visszaigazolás és a képzési díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezéssel automatikusan elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

 

A tréning helyszíne: Budapest

 

Jelentkezés a képzésre:

  Képzés, amire jelentkezem (kötelező)

  A képzésre történő jelentkezéssel Ön automatikusan elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

  Antal Sándor

  Proviz. képző és szupervizor tranzakcióanalitikus

  (PTSTA-O)

  +36 1 783 4640

  +36 20 368 7628